SASSCup drinkbeker

 24,20

SKU N/A Category Tag
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Stel u vraag
Of stuur ons een bericht

De SASSCup drinkbeker is ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek.

Bijvoorbeeld personen met een verstandelijke of fysieke beperking zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en tremoren.

De beker ziet er van buitenaf uit zoals elke andere beker. Mooi van formaat en met een comfortabel groot handvat. Het handvat is gemakkelijk vast te pakken of over de hand te klemmen. Er kan normaal uit gedronken worden, zonder gebruik van rietjes, tuitjes of deksels.

Dankzij het innovatieve inzetstuk dat speciaal voor deze beker is ontworpen, blijft vloeistof eenvoudig in de beker, zelfs bij grove ongecontroleerde bewegingen. Het oppervlak van het inzetstuk houdt gemakkelijk de vloeistof tegen. De gaatjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat de vloeistof in de beker met een snelheid van 15 tot 18 ml/s kan doorstromen wanneer men de beker kantelt. Hierdoor kan er op normale wijze uit de beker gedronken worden.

De SASSCup drinkbeker is te gebruiken in combinatie met verdikkingsmiddelen. Dranken met een dikte vergelijkbaar met drinkyoghurt zullen langzamer stromen, maar kunnen wel gedronken worden. Vla of yoghurt wordt niet aangeraden.

De beker én het inzetstuk zijn vaatwasmachinebestendig en zijn ook eenvoudig te reinigen met heet water en een borstel. Het materiaal waar de SASSCup van is gemaakt is hydrofoob en stoot water en vuil af, wat het schoonmaken makkelijker maakt.

Eigenschappen SASSCup drinkbeker:
Wordt geleverd met inzetstuk, makkelijk te verwijderen
Ook te gebruiken als normale beker
Te gebruiken in combinatie met verdikkingsmiddelen
Beker en inzetstuk zijn vaatwasmachinebestendig
Makkelijk schoon te maken
Géén antilek beker
Verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren

 

Merk

Able2

Categorie

Nummer

SAS100

Afmeting

10,5 x 8,8 cm

Inhoud

150 ml

Gewicht

82 gr

Materiaal

Hydrofoob

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SASSCup drinkbeker” te beoordelen
top
Scroll naar boven