SBR To Go oplaadbare tafel-bureaulamp

 49,45

De SBR To Go oplaadbare tafel-bureaulamp is een inklapbare en oplaadbare acculamp. Door het lage gewicht (420 gram) is de lamp gemakkelijk mee te nemen. Multi-inzetbaar; binnenhuis te gebruiken als leeslamp, op de werkplek of bij het uitoefenen van een hobby

SKU 200005 Category Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:

Heeft u een vraag of wilt telefonisch bestellen Bel ons 043 – 408 14 04

of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag
De SBR To Go oplaadbare tafel-bureaulamp is een inklapbare en oplaadbare acculamp.

Door het lage gewicht (420 gram) is de lamp gemakkelijk mee te nemen. Multi-inzetbaar; binnenhuis te gebruiken als leeslamp, op de werkplek of bij het uitoefenen van een hobby. Ook handig buitenhuis bijvoorbeeld op het overdekte terras of in de camper. Met deze lamp beschikt u altijd over een optimale verlichting!

De SBR To Go oplaadbare tafel-bureaulamp is een daglichtlamp en beschikt daarnaast nog over 3 lichtkleuren. De lichtkleur is instelbaar met de grote knop aan de voorzijde. De helderheid van de ledverlichting is traploos dimbaar. Aan de achterzijde zit een nachtlampje. Deze kan afzonderlijk bediend worden met de touchknop op de achterzijde van de lamp.

De accu van de lamp is oplaadbaar door de meegeleverde USB-kabel. Deze kabel kunt u aansluiten op een telefoonoplader of laptop. Een volle accu gaat 2 tot 8 uur mee; 8 uur op de laagste en 2 uur op de hoogste lichtsterkte.

Kenmerken:
• Totale hoogte: 50 cm
• Lengte arm: 25 cm
• Lux: 1500
• Lumen: 300
• Lichtkleur: 2700 – 4500 – 6000 Kelvin
• Gewicht: 420 gram
• Power: 5W

Merk

SBR

Nummer

SBR01723

Gewicht

420 gr

Kleur

Zwart/Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SBR To Go oplaadbare tafel-bureaulamp” te beoordelen
Scroll naar boven