Scootmobiel Venus 4 Sport Air

 1.899,00

De Venus 4 Sport AIR is een zeer complete scootmobiel, welke eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten is. De ruime bodem vrijheid maken dat de Venus 4 Sport ook op minder egaal terrein zijn mannetje staat

SKU 639426 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Scootmobiel Venus 4 Sport Air demontabele scootmobiel, met luchtbanden voor nog meer rijcomfort!

De Venus 4 Sport AIR is een zeer complete scootmobiel, welke eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten is. De ruime bodem vrijheid maken dat de Venus 4 Sport ook op minder egaal terrein zijn mannetje staat, een unieke eigenschap binnen dit segment! De afwerking en de bediening zijn zeer compleet, de Scootmobiel Venus 4 Sport Air wordt standaard geleverd met deltastuur waarin de LED koplamp is weggewerkt.

De Scootmobiel Venus 4 Sport Air kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald zonder het gebruik van gereedschap en past eenvoudig in de kofferbak van een auto.

De eenvoudige bediening maken hem zeer vriendelijk in het gebruik. De stoel is draaibaar waardoor u eenvoudig in de scootmobiel plaats kan nemen. In de mand aan de voorzijde kunt u met gemak uw spullen kwijt.

• Standaard geleverd met accu’s en oplader.
• De Venus 4 Sport AIR is verkrijgbaar in de kleur rood/zwart.

Merk

Vermeiren

Totale lengte

106 cm

Totale breedte

56 cm

Totale hoogte

90 cm

Actieradius

Max. 18 km

Snelheid

6 km/h

Gewicht

56,15 kg

Max. belasting

115 kg

Draaicirkel

264 cm

Bodemvrijheid

14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scootmobiel Venus 4 Sport Air” te beoordelen
Scroll naar boven