Seni Care romige wasgel

 9,95

Seni Care romige wasgel is ideaal voor de zeer droge, vochtarme huid. Seni Care romige wasgel 3% UREA is ideaal voor de zeer droge, vochtarme huid waarvan de natuurlijke lipidenlaag is aangetast.

SKU 641139 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

Seni Care romige wasgel is ideaal voor de zeer droge, vochtarme huid. Seni Care romige wasgel 3% UREA is ideaal voor de zeer droge, vochtarme huid waarvan de natuurlijke lipidenlaag is aangetast. Door de speciale samenstelling met natuurlijke oliën heeft de gel een intensief vettende werking. Het toegevoegde urea met verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen kalmeert jeuk. De actieve bestanddelen hebben een anti-irriterende werking en zorgen ervoor dat de huid er gezond uitziet.

Inhoud flacon: 500 ml

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op een vochtige huid, afspoelen met water en de huid vervolgens droog deppen. Regelmatig toepassen voor het beste resultaat.

Resultaat:
Schone, frisse en aangenaam zachte huid
Gladdere huid
Zichtbare verbetering van de huidconditie bij regelmatig gebruik

Tip: Gebruik Seni Care washandjes zonder folie om de wasgel aan te brengen. Breng na het reinigen van het lichaam Seni Care vochtinbrengende emulsie met urea 4% aan.

Merk

Seni

Nummer

SE-231-B300-142

Inhoud

500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seni Care romige wasgel” te beoordelen
Scroll naar boven