Slide Solution Gloves

 4,95

SKU N/A Category Tag
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Stel u vraag
Of stuur ons een bericht

Beschrijving Slide Solution Gloves

Slide Solution Gloves zijn een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners. Het gebruik van The Slide Solution Gloves verminderd de fysieke belasting van handen, vingers en polsen. Zeker in combinatie met de overige The Slide Solution producten van Arion.

Bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, panty’s en armkousen kunnen gewrichten in de handen en zelfs ellebogen en schouders behoorlijk worden belast. Vooral bij zorgverleners die dagelijks meerdere malen kousen aan- en uittrekken kunnen op den duur vervelende klachten ontstaan.

Slide Solution Gloves zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te hoeven trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk dat door de kousen geboden wordt. Daarnaast beschermen de handschoenen de kous tegen mogelijke beschadigingen door nagels en sieraden. TSS Gloves zijn daarom onmisbaar bij het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen.

Eigenschappen:
Reductie fysieke belasting
Aan- en uittrekgemak door optimale grip
Draagt bij aan drukbehoud van de kous
Voorkomt beschadiging aan de kous door nagels en sieraden
Ideaal in combinatie met The Slide Solution producten

 

Merk

Arion

Categorie

Nummer

E08030

Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slide Solution Gloves” te beoordelen
top
Scroll naar boven