Sprekend horloge Prime large

 96,55

Het horloge heeft aan de rechterzijde drie verborgen instelknoppen die met een puntig voorwerp zoals een balpen of tandenstoker kunnen worden bediend, en die voorkomen dat de instellingen per ongeluk tijdens het dagelijks gebruik gewijzigd….

SKU 600053 Categorie Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:
Het DianaTalks Sprekend horloge Prime large is een sprekend horloge van hoogwaardige kwaliteit.

De grote ronde wijzerplaat (37 mm) is wit van kleur en heeft een duidelijk contrast met de zwarte wijzers en cijfers. Het horloge is chroomkleurig en wordt geleverd met een zwart leren band. Inclusief CR-2025 knoopcel.

Het horloge heeft aan de rechterzijde drie verborgen instelknoppen die met een puntig voorwerp zoals een balpen of tandenstoker kunnen worden bediend, en die voorkomen dat de instellingen per ongeluk tijdens het dagelijks gebruik gewijzigd. Het horloge heeft slechts één uitstekend knopje dat het aankondigen van de tijd activeert.

Het Sprekend horloge Prime large is 10 talig waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans sprekend. De tekst wordt uitgesproken met zeer professionele stem. De DianaTalks kan de tijd en de dag van de week zowel digitaal als analoog uitgespreken (behalve in het Duits en Fins).

14:10 – Digital: “dinsdag, veertien uur tien”
14:10 – Analoog: “Het is tien minuten over twee, dinsdagmiddag”

Merk

DianaTalks

Nummer

VIT20100

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sprekend horloge Prime large” te beoordelen
Scroll naar boven