Sprekend horloge Prime small

 96,55

Het Sprekend horloge Prime small een sprekend horloge van hoogwaardige kwaliteit. De grote ronde wijzerplaat (33 mm) is wit van kleur en heeft een duidelijk contrast met de zwarte wijzers en cijfers….

SKU 600055 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Het Sprekend horloge Prime small een sprekend horloge van hoogwaardige kwaliteit.

De grote ronde wijzerplaat (33 mm) is wit van kleur en heeft een duidelijk contrast met de zwarte wijzers en cijfers. Het horloge is chroomkleurig en wordt geleverd met een zwart leren band. Inclusief CR-2025 knoopcel.

Het horloge heeft aan de rechterzijde drie verborgen instelknoppen die met een puntig voorwerp zoals een balpen of tandenstoker kunnen worden bediend, en die voorkomen dat de instellingen per ongeluk tijdens het dagelijks gebruik gewijzigd. Het horloge heeft slechts één uitstekend knopje dat het aankondigen van de tijd activeert.

De DianaTalks Prime Small is 10 talig waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans sprekend. De tekst wordt uitgesproken met zeer professionele stem. De DianaTalks kan de tijd en de dag van de week zowel digitaal als analoog uitgespreken (behalve in het Duits en Fins).

14:10 – Digital: “dinsdag, veertien uur tien”
14:10 – Analoog: “Het is tien minuten over twee, dinsdagmiddag”

Merk

DianaTalks

Nummer

VIT20200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sprekend horloge Prime small” te beoordelen
Scroll naar boven