Strength Tape mini kit schouder

 7,95

SKU 632875 Category Tag

Strength Tape mini kit schouder

De Strength Tape mini kit schouder is gemakkelijk aan te brengen en wordt direct in de juiste maat geleverd. De strips van de Strength Tape hebben een lengte van 25 centimeter en zijn 5 centimeter breed.

In de Strength tape zitten 7 soorten mineralen verwerkt. Deze mineralen genereren negatieve ionen. Deze negatieve ionen verhogen de zuurstoftoevoer naar de hersenen wat leidt tot een afname van de vermoeidheid en een toename van de alertheid. De Strengthtape zorgt ervoor dat de huid wordt gelift. Dit heeft tot gevolg dat de bloedcircualtie verbeterd en de afvoer van lymfe wordt gestimuleerd. Dit verminderd direct de druk en de pijn op uw knie. Strengthtape helpt uw pijn te verminderen bij blessures en bestrijdt pijn vanuit de binnenkant van de enkel en voet.

Verpakt per 2 stuks
Afmeting 25 x 5 cm
Ook beschikbaar in de uitvoeringen: Enkel en voet, knie, Elleboog + Pols, Rug + Nek en Spieren

Hoe brengt u de Strength Tape aan:

Bij de Strength tape wordt een handige stap-voor-stap instructie geleverd. Dit maakt het heel eenvoudig om de tape aan te brengen. Lees voor gebruik de handleiding goed door. Reinig de huid grondig voordat u de tape plakt. Zorg dat de huid vetvrij is. Breng de tape minimaal 30 minuten voor een activiteit aan.

 

Merk

StrengthTape

Nummer

PR15562

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strength Tape mini kit schouder” te beoordelen
top