Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Alarmeringshorloges

Met een Alarmeringshorloge schakelt u met één handeling hulp in.
Het horloge zendt bij indrukken van de noodknop via een mobiele verbinding een noodoproep uit naar uw contactpersonen. Deze kunnen dan terugbellen of opnemen en communiceren met degene die de noodoproep heeft gestart. Alarmeringshorloges zijn ideaal voor ouderen, omdat deze makkelijk in gebruik zijn en geruststelling en veiligheid bieden voor thuis én onderweg.

Toont alle 2 resultaten

Wat zijn Alarmeringshorloges
Een alarmhorloge voor ouderen is een horloge met SOS knop die, indien men op de SOS knop drukt, een noodoproep uitzendt om hulp in te schakelen. Een andere benaming is ook wel SOS horloge voor ouderen of een senioren alarmhorloge. Het doel is om met één druk op de knop hulp in te schakelen indien nodig, zowel in huis als buitenshuis. Zo kunnen ouderen veilig en zelfverzekerd zelfstandig wonen en naar buiten gaan zonder dat er iemand bij hoeft te zijn.
Dat een alarmhorloge in de vorm van een horloge is, is bewust gedaan. Een horloge kan men makkelijk meenemen, wordt niet snel vergeten en is eigenlijk altijd wel binnen handbereik, ook wanneer men buitenshuis gaat.

De horloges zijn uitgerust met een ingebouwde simkaart waardoor de dragen niet per se in bezit hoeft te zijn van een smartphone. Het is wel noodzakelijk dat als u voor een Familie & Vrienden abonnement kiest, uw contactpersonen wel over een smartphone beschikken. Een abonnement is nodig om de alarmhorloge voor ouderen werkende te hebben. Hier komt u bij een alarm horloge helaas vaker niet onderuit. Lees hier meer over de abonnementen.

Is een  alarmeringshorloge het overwegen waard?
Een senioren alarmhorloge heeft natuurlijk een prijskaartje. Daarom moet het ook de investering waard zijn, dat is heel duidelijk. Of een horloge met SOS knop geschikt is voor uw situatie, is een afweging die u zelf het beste kunt maken.

Scroll naar boven