Seniorentelefoons

Seniorentelefoons zijn afgestemd op de behoeften van de oudere generatie en maken het gebruik voor hen gemakkelijker.
Seniorentelefoons vereenvoudigen niet alleen het dagelijks leven van de senioren zelf. Maar geeft het hele gezin een geruststellend gevoel. Naast de grote toetsen zijn er ook toestellen met een noodoproepfunctie. Wanneer het zicht met de leeftijd afneemt, is het vaak moeilijk om de kleine cijfers op de toetsen van de telefoon te herkennen. Een seniorentelefoon is echt een verademing. Het is uitgerust met een groot toetsenbord en extra grote cijfers op de toetsen. Bovendien zijn ze verlicht, antislip en hebben een duidelijk drukpunt. In ons assortiment seniorentelefoons vindt u vaste, draadloze, mobiele en smartphones.

Senioren Huistelefoons:
Senioren Huistelefoons bieden uitkomst wanneer een reguliere telefoon niet meer voldoet.
Aan deze huistelefoons wordt door ouderen vaak veel waarde gehecht. Geldt dat ook voor u? Gewoon, omdat u nu eenmaal gewend bent om met een vast toestel te bellen? Of omdat u graag uw telefoonnummer, dat u al lang heeft, in gebruik wilt houden? Misschien vindt u mobiele telefoons wel gewoon onhandig.
Hoe het ook zij. Wij hebben een breed assortiment Senioren Huistelefoons voor u tot de beschikking. Van simpele, degelijk uitgevoerde bedrade toestellen, tot moderne digitale DECT-centrales met meerdere handsets.
Senioren DECT telefoons:
Dit zijn draadloze telefoons speciaal voor senioren, met extra grote knoppen en groot display. De telefoons zijn ook geschikt voor dragers van gehoorapparaten. Bij gewone DECT-toestellen kunnen dragers van hoortoestellen last hebben van een mogelijke onaangename bromtoon. Onze DECT Telefoon toestellen zijn hierop aangepast zodat u duidelijk kunt communiceren.
Met Senioren DECT Telefoons kunt u gewoon van uw plaats gaan en kunt u door het gehele huis bellen. Daarnaast dus gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden wanneer u gebeld wordt of zelf iemand opbelt. Ook is het mogelijk meerdere handsets aan te sluiten, deze telefoons zijn altijd vindbaar met de oproepfunctie
Senioren mobiele telefoons:
Wat maakt een senioren mobiele telefoon eenvoudig? Een senioren mobiele telefoon heeft onder andere grote toetsen, die het toestel gebruiksvriendelijk maken. Weinig kans dat u per ongeluk een verkeerde toets raakt die er vlak naast zit. U kunt heel gemakkelijk een telefoonnummer intoetsen of een sms-bericht typen. Ook zit er niks op dat onnodig is. U heeft alle functionaliteiten die u van een senioren mobiel mag verwachten, maar ook niks meer dan dat: handzaam en eenvoudig te bedienen.
U wilt buitenhuis kunnen bellen met een mobiele telefoon? Maar heeft geen behoefte aan allerlei extra functionaliteiten en knopjes die gebruik van de mobiel alleen maar nodeloos ingewikkeld maken? Kies dan een eenvoudige senioren mobiel
Senioren Smartphones:
Een Senioren Smartphone is speciaal ontwikkeld voor ouderen en heeft talloze voordelen. Zo kunt u onder andere gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Daarnaast in contact blijven met vrienden en familie en snel je route opzoeken. Ze zijn soms alleen niet altijd eenvoudig in gebruik, vooral voor senioren niet.

Scroll naar boven