Email: info@agthuiscomfort.nl

Telefoon: +31 (0)43 – 408 14 04

Klantwaardering

4.6/5

AG Thuiscomfort

Beste bezoeker!

Uw winkelwagen

Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen zorgen voor een veilig en comfortabel toilet die van alle gemakken is voorzien.
Door het toepassen van een aantal toilet hulpmiddelen kunt u veilig en comfortabel gebruik maken van het toilet. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor extra ondersteuning voor tijdens en na een toiletbezoek. Om comfortabel van de wc gebruik te kunnen maken, kan onder andere een losse toiletverhoger uitkomst bieden. Als alternatief kiest u voor een in hoogte verstelbare wc of een sta-op toilet.

Een wandbeugel kan u helpen bij het gaan zitten of opstaan. Een opklapbare wandbeugel wordt aan de muur bevestigd. Deze geeft steun waar nodig en wordt bovendien opgeklapt om niet langer in de weg te zitten. Als u moeite heeft het toilet tijdig te bereiken, bijvoorbeeld ’s nachts, kan bijvoorbeeld een po-stoel uitkomst bieden. In de zitting van de po-stoel is een ruimte uitgespaard. Hieronder kan een po worden bevestigd.

Toiletbeugels:
Een toiletbeugel is zo stevig dat u er goed tegen kunt leunen om kleding aan en uit te doen. Minder mobiliteit kan ertoe leiden dat het lastig is te gaan zitten en weer op te staan van het toilet. U heeft geen specifieke beperking maar bent minder mobiel geworden, dan kunt u zelfstandig het toilet gebruiken met toiletbeugels. Toiletbeugels geven precies die extra steun die u nodig heeft om zelfstandig en veilig het toilet te gebruiken. Hiermee beperkt u het risico dat u valt.
Toiletstoelen:
Toiletstoelen (postoel) zijn er in veel uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaste, verstelbare, opvouwbare of verrijdbare modellen. Toiletstoelen geven u meer veiligheid en comfort. Standaard modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van armleuningen en toiletemmer. Daarnaast zijn er modellen die inklapbaar zijn, deze zijn makkelijk te vervoeren, mee te nemen en op te bergen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor toiletstoelen op wieltjes, hiermee kan iemand eenvoudig verplaatst worden. Er zijn toiletstoelen die ook te gebruiken zijn als douchestoel.
Toiletverhogers:
Een toiletverhoger geeft ondersteuning als het moeilijker wordt om zelfstandig van het toilet gebruik te maken. Met een toiletverhoger kunt u makkelijker gebruik maken van de toilet als de toiletbril voor u te laag is en het door uw knieën gaan erg lastig is. Het verhogen van het toilet zorgt er dan voor dat het gaan zitten en weer opstaan gemakkelijker en veiliger mogelijk wordt. Om de veiligheid te verbeteren en de onafhankelijkheid van de gebruiker te verhogen is het aan te raden een toiletverhoger in combinatie met wandgrepen/handsteunen te gebruiken.
Toiletzittingen:
De toiletzitting is een wezenlijk onderdeel voor het toilet. Voor de juiste zithouding en comfort is een goede toiletzitting onmisbaar. In onze webshop vindt u onder andere toiletzittingen met armleuningen of zachte zittingen bekijk onze diverse modellen

top
Scroll naar top