Uccello Waterkoker

 61,70

Levertijd: Half Oktober

De Uccello waterkoker heeft een rond design en is voorzien van een uniek kantelmechanisme. Hierdoor onderscheidt de Uccello zich van andere waterkokers en inschenkhulpen….

SKU 634981 Categorie Tag

Met de Uccello Waterkoker is heet water inschenken probleemloos en veilig! Door het ergonomische ontwerp van de Uccello waterkoker schenkt u probleemloos en veilig heet water in. Het handige kantelmechanisme is uitermate geschikt voor personen met beperkte kracht en mobiliteit. De Uccello waterkoker heeft een rond design en is voorzien van een uniek kantelmechanisme. Hierdoor onderscheidt de Uccello zich van andere waterkokers en inschenkhulpen. Door het ronde design wordt het water als het ware naar de meest optimale schenkpositie verplaatst. Het ingenieuze kantelsysteem zorgt er onder andere voor dat er weinig kracht is vereist voor het maken van de kantelbeweging.

Het gewicht wordt verdeeld over de hele arm in plaats van op de vingers en polsen. Door de taps toelopende schenktuit loopt het water er geleidelijk uit en is er minder kans op spetteren of ‘er naast schenken’. De anti-slip voetjes houden de waterkoker veilig op zijn plek.

De praktische contrasterende kleuren helpen daarnaast personen met dementie en slechtzienden bij het onderscheiden van de verschillende delen van de waterkoker. Inclusief easy touch knopje om het deksel te openen en sluiten.

Inhoud 1,5 liter (6 kopjes).

 

Merk

Uccello

Nummer

PR60106

Afmeting

22 x 23,5 x 12 cm

Inhoud

1.5 ltr

Gewicht

820 gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uccello Waterkoker” te beoordelen
Scroll naar boven