UpEasy Power Seat Electrisch

 367,95

UpEasy Power Seat Electrisch is een uitstekende en handige mobiele oplossing voor personen die niet of moeilijk uit de stoel kunnen opstaan. U heeft geen aparte sta-op stoel nodig, maar gewoon de eigen vertrouwde fauteuil….

Momenteel niet op voorraad, vraag naar de levertijd

Beschikbaar via nabestelling

SKU 633442 Categorie Tag
UpEasy Power Seat Electrisch is een uitstekende en handige mobiele oplossing voor personen die niet of moeilijk uit de stoel
kunnen opstaan.

U heeft geen aparte sta-op stoel nodig, maar gewoon de eigen vertrouwde fauteuil. Geen dure investeringen, maar een goedkope oplossing die overal gebruikt kan worden. De UpEasy Power Seat Electrisch heeft een flexibele handbediening aan de rechterzijde en is gemaakt van 3 lagen kwaliteitsschuim. Inclusief een toplaag van visco-elastisch druk verlagend schuim.

De antislip onderzijde zorgt ervoor dat het kussen niet van de stoel kan schuiven. Het ingebouwde handvat maakt het makkelijk om het kussen mee te nemen. De door middel van een rits hoes is waterproof en machine wasbaar De UpEasy Power Seat Electrisch is zeer eenvoudig te bedienen en lift tot 100% naar boven. Makkelijk aan te sluiten met het 3,5 meter lange snoer

Werking:
Om geleidelijk te worden opgetild, drukt op de handbediening op de pijl naar voren. Plaats één hand op de leuning voor extra steun. De UpEasy Power Seat stopt op de hoogte die u kiest door de knop los te laten. Stap probleemloos uit elke stoel. De UpEasy blijft omhoog staan. Om weer te gaan zitten, drukt u op de handbediening op de pijl naar achteren en de UpEasy gaat geleidelijk naar beneden.

Specificatie:
Afmeting zitting: breedte 41 x diepte 48 x cm
Zithoogte open: 25 cm Zithoogte dicht: 5 cm
Afmeting basis: Breedte 36 cm x diepte 43 cm
Gewicht: 5,4 kg
Maximaal gebruikersgewicht: tot 133 kg
Flexibele handbediening aan de rechterzijde.
Kleur: Zwart Inclusief afneembare hoes, waterproof en machine wasbaar

Merk

Able2

Nummer

PR30361

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UpEasy Power Seat Electrisch” te beoordelen
Scroll naar boven