Victory Verbandschoenen

 84,95

Victory Verbandschoenen zijn zeer comfortabele verbandschoenen die extra ondersteuning bieden bij de enkel voor een goede stabiliteit en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De schoen kan onder andere aan de bovenzijde….

SKU N/A Categorieën , Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Victory Verbandschoenen zijn zeer comfortabele verbandschoenen.

ze bieden extra ondersteuning bij de enkel voor een goede stabiliteit en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De schoen kan onder andere aan de bovenzijde geheel opengeklapt worden waardoor u uw voet gemakkelijk in de verbandschoen kunt plaatsen. Met behulp van de klittenbandsluiting is de verbandschoen vervolgens gemakkelijk en naar wens te sluiten.

Bij de Victory verbandschoen is het mogelijk deze ook aan de achterzijde te openen. Dit maakt het plaatsen van uw voet in de verbandschoenen nog gemakkelijker.

Voor extra stevigheid en stabiliteit is de Victory voorzien van een stevige anti-slip zool. Deze zool biedt niet alleen ondersteuning aan de gebruiker maar helpt onder andere ook voorkomen dat er val- en glijpartijen ontstaan. Aan de binnenzijde van de Victory zit een zachte, uitneembare binnenzool voor extra comfort. Geschikt voor heren en dames

De Victory verbandschoen zijn geschikt bij:
Reumatoïde artritis in voeten
Misvormde voeten, zoals klauwtenen of hallux valgus
Ontsteking en pijnlijke voorvoet
Blijvende of postoperatieve oedeem
Matige enkelinstabiliteit

 

Merk

Able2

Nummer

PI02136

Kleur

Zwart

*Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victory Verbandschoenen” te beoordelen
Scroll naar boven