Email: info@agthuiscomfort.nl

Telefoon: +31 (0)43 – 408 14 04

Klantwaardering

4.6/5

AG Thuiscomfort

Beste bezoeker!

Uw winkelwagen

Wonen en slapen

Hulpmiddelen voor wonen en slapen helpen u om het binnenshuis wat aangenamer en bovendien makkelijker te maken.
In de categorie wonen vindt u hulpmiddelen die dagelijkse handelingen vergemakkelijken. Deze dagelijkse handelingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij ouderen en minder validen met verminderde mobiliteit. Met slimme hulpmiddelen, aangepast bestek en servies blijven ook zij genieten van uw maaltijd. Ook voor minder leuke verrichtingen in het huishouden, bijvoorbeeld schoonmaken zijn er diverse schoonmaakhulpen en andere huishoudelijke hulpen.

De slaapkamer is vaak een rustige en fijne plek in het huis.
Voor iedereen is slaap heel belangrijk. Wanneer er sprake is van een handicap of beperking is slaap vooral belangrijk omdat er vaak extra energie nodig is door de dag heen. Soms kan er ook wanneer je ouder wordt behoefte ontstaan aan extra rust momenten door de dag heen. Dan is het fijn om een plek te hebben die van alle gemakken is voorzien

Gelukkig kun je in de slaapkamer tegenwoordig ook allerlei slimme en handige hulpmiddelen en innovaties gebruiken. Hiermee kun je goed en veilig in en uit bed kunt stappen. Ook zijn er elektrische bedden waarmee je bijvoorbeeld de rugsteun of het voeteneind omhoog kunt zetten. Ook zijn er fijne en stevige beugels om aan het bed te bevestigen waarmee extra steun binnen handbereik is.

top
Scroll naar top